Presentem als números 4 i 5 de la nostra llista

Ahir al vespre el grup municipal de Gent del Poble va presentar als números 4 i 5 de la seva llista electoral per a les properes eleccions municipals.

La Kate Garcia i la Mònica Lucena, passen així a formar part d’aquesta candidatura.

La Kate és mare de dos fills, nascuda a Linares i Rosinca d’adopció, ja que viu a Roses d’ençà que tenia 9 anys, la seva dedicació en l’àmbit social l’ha portat a ser membre en diferents associacions i a participar en el Grup de Teatre de Roses, així com a monitora a casals. La Kate està formada com a tècnic comptable i actualment incrementa la seva formació com a especialista en Gestió de Recursos Humans.

La Mònica Lucena va néixer en una família amb una gran inquietud artística, fet que la va portar a introduir-se en el món de l’art des de ben joveneta, actualment la Mònica és cantant, ballarina i directora artística de l’Orquestra Costa Brava. Durant la seva carrera artística ha format part de diferents companyies de dansa, Actualment dirigeix l’Escola de dansa de Mònica Lucena a Roses i Figueres, on la seva màxima il·lusió se centra en la creació de futures artistes, recolzada per un magnífic equip de professors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *